Σε φυλάκιση 10 μηνών και χρηματική ποινή καταδικάστηκε ο τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι

Newsroom
Newsroom

Απολογούμενος ενώπιον του δικαστηρίου ο τράπερ ισχυρίστηκε πως δεν είναι δικό του το glock, αλλά του φίλου του που επέβαιναν μαζί στο αυτοκίνητο

Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή, για το αδίκημα της οπλοκατοχής, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές ο 22χρονος τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι έχοντας στην κατοχή του ένα Glock.

Απολογούμενος ενώπιον του δικαστηρίου ο τράπερ ισχυρίστηκε πως δεν είναι δικό του αλλά του φίλου του που επέβαιναν μαζί στο αυτοκίνητο.

Ο τελευταίος στην κατάθεσή του επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του τράπερ, λέγοντας ότι το έφερε προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε video clip. Ισχυρίστηκε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε το ίδιο και πως αμέσως μόλις το είδε, δήλωσε, ότι ακυρώνει το γύρισμα, γιατί δεν συμφωνούσε με την κατοχή του όπλου. Ισχυρίστηκε ακόμη, πως παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς ότι έχει κάτι παράνομο πάνω του και ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλεια του.

Δείτε επίσης

Ποινική δίωξη στον πασίγνωστο τράπερ για παράνομη οπλοκατοχή

Συνέλαβαν γνωστό τράπερ για οπλοκατοχή

Πηγή: CNN Greece

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ