Το σχόλιο της Θωμαρίτας Καλδάρα μετά την παραίτηση της

Πως σχολίασε την παραίτηση της η πληθωρική γραμματέας

Μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, η σέξι γραμματέας που είχε αποσπαστεί στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, Θωμαρίτα Καλδάρα, σχολίασε την παραίτησή της μετά τον σάλο που προκάλεσαν στους χρήστες των social mediaοι αισθησιακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς.

Υπενθυμίζεται πως η κυρία Θωμαρίτα Καλδάρα αποσπάστηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, που είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας, τον περασμένο Ιανουάριο.

Μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Πηγή:newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση