Σκότωσε την κόρη του γιατί δεν ενέκρινε τον σύντροφό της
Ομολογία-σοκ από τον παιδοκτόνο της Κέρκυρας
Φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα βρήκε μία 29χρονη κοπέλα στην Κέρκυρα, η οποία εντοπίστηκε θαμμένη στον κήπο του σπιτιού του, στην περιοχή της Αλεπούς.
Η ανείπωτη τραγωδία που συγκλονίζει το νησί αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της αναζήτησης της άτυχης κοπέλας, την εξαφάνιση της οποίας είχε δηλώσει ο σύντροφός της, ο οποίος ανησύχησε όταν δεν εμφανίστηκε στην επιχείρηση όπου εργαζόταν και ενημέρωσε τις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι είχε λόγους να πιστεύει ότι εξαφανίστηκε χωρίς τη θέλησή της.
Στο πλαίσιο των ερευνών οι άνδρες της αστυνομίας πήραν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος της 29χρονης, η οποία είχε καταγωγή από το Μπεράτ της Αλβανίας. Μεταξύ αυτών που έδωσαν κατάθεση ήταν και ο πατέρας της, ο οποίος αφού έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, στη συνέχεια φέρεται ότι καθοδήγησε τις έρευνες στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της.
Σύμφωνα με την Espresso, ο πατέρας της 29χρονης, που από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της κόρης του, ομολόγησε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας ότι τη σκότωσε επειδή δεν ενέκρινε τον σύντροφο της. Όπως φέρεται ότι είπε, η κόρη του το τελευταίο διάστημα είχε συνάψει δεσμό με έναν άνδρα ο οποίος “δεν έκανε για αυτήν”.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών λειτουργών προκειμένου να απολογηθεί.
- Συνήγορος προστατευόμενων μαρτύρων FBI: Η επιλογή του διπλού παιχνιδιού δεν ωφέλησε τον κ. Μανιαδάκη
- Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
- Ν.Μανιαδάκης: Θα επέστρεφα στην Ελλάδα - Πώς να διαφύγω όταν με παρακολουθούν ένα μάτσο πράκτορες της ΕΥΠ;