Σοβαρή καταγγελία για απόπειρα ενοχοποίησης του Στουρνάρα για τη Novartis
Τι απαντά ο Δ. Λιάκος
Ο υπουργός παρά τω Πρωθυπουργό, Δημήτρης Λιάκος, σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος, είχε προειδοποιήσει από το φθινόπωρο τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα ότι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σχεδίαζε την ενοχοποίησή του για την υπόθεση Novartis.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα προ δύο μηνών ο υπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Δημήτρης Λιάκος είχε επικοινωνήσει με τον κεντρικό τραπεζίτηώστε να τον ενημερώσει πως βρίσκεται στο στόχαστρο του κ. Παπαγγελόπουλου. Ο κ. Λιάκος δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες στον κ. Στουρνάρα όσον αφορά τις κινήσεις του κ. Παπαγγελόπουλου, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Λιάκος: Ευφάνταστα σενάρια, δεν χρήζουν περαιτέρω σχολιασμού
«Το σημερινό δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας εμπεριέχει ευφάνταστα σενάρια και ως εκ τούτου δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού», τονίζει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
- Έρευνα στο σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη
- 9ος Εθνικός Διαγωνισμός ECOTROPHELIA 2019
- Στα λευκά πολλές περιοχές της χώρας