Στ. Κασσελάκης: Βεβαίως και είμαι Αριστερός - Θα πάω σύντομα φαντάρος

Newsroom
Newsroom

Επίθεση στον πρωθυπουργό από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Για μεγάλη διοικητική ανεπάρκεια στην κυβέρνηση και στην αυτοδιοίκηση έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ενώ πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Ο μηχανισμός της ΝΔ απέτυχε (…) Πρέπει να γίνει απορρόφηση των πόρων για να γίνουν έργα».

Για την κατάσταση με τις πλημμύρες στη Θεσσαλία έκανε γνωστό ότι θα πάει σύντομα στον Βόλο που έχει πληγεί σημαντικά.

Αναφορικά με όσα είπε ο πρωθυπουργός για τον ίδιο μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, δήλωσε: «Να ασχολείται με το κράτος, όχι με εμένα. Έχει ζωές στα χέρια του».

Σε ερώτηση αν νιώθει Αριστερός, απάντησε: «Τα βιώματα του καθενός ανήκουν στον καθένα. Εγώ επιλέγω να ζω τη ζωή μου με προσφορά για τον τόπο μου. Βεβαίως και είμαι Αριστερός και όταν πήγα στη Μακρόνησο με τον ναύαρχο Αποστολάκη, αναρωτήθηκα γιατί παιδιά δεν έχουν δει αυτό το νησί. Το να είσαι Αριστερός είναι στάση ζωής και πολιτική, με ανθρωποκεντρικό πρόσωπο».

«Χρειαζόμαστε ανθρώπους με νέες νοοτροπίες» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ερώτηση για το αν θέλει νέο «αίμα» στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος είπε ότι τόλμησε την υποψηφιότητά του, γιατί του το ζητούσε ο κόσμος. «Από τις ιδέες μου και τις θέσεις μου προέκυψε η υποψηφιότητά μου» τόνισε, αφήνοντας αιχμές για τους συνυποψηφίους του για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είμαι υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Θέλω να έχω συμπράξει με ξένα πανεπιστήμια. Έχω πάει κι εγώ. Μπορούμε να το κάνουμε…» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ