Στη Θεσσαλονίκη η Φώφη Γεννηματά

Στη Θεσσαλονίκη η Φώφη Γεννηματά

Δεν αποκλείεται η Φώφη Γεννηματά να παρακολουθήσει τον ημιτελικό του EURO με τη νεολαία της Θεσσαλονίκης


Διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί σήμερα και έως την Παρασκευή η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά μαζί με βουλευτές της περιοχής και στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων και ο Χάρης Καστανίδης.

Από τις αρχές του καλοκαιριού - όταν και το επέτρεψαν οι υγειονομικές συνθήκες - η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, έχει πραγματοποιήσει αρκετές περιοδείες ανά την Ελλάδα. Νωρίτερα, είχαν πραγματοποιηθεί οι λεγόμενες «ψηφιακές περιοδείες», στις οποίες η Φώφη Γεννηματά ανανέωσε και ενδυνάμωσε τη σχέση της με παλιά στελέχη αλλά και με τη νεολαία σε όλη την επικράτεια της χώρας.

Η Θεσσαλονίκη, θεωρείται κομβικής σημασίας πόλη για τις εσωκομματικές διαδικασίες του φθινοπώρου. Η Φώφη Γεννηματά, στο ταξίδι της θα παρουσιάσει τις προτάσεις του κόμματος της για την αναβάθμιση της συμπρωτεύουσας και επιπλέον θα αναπτύξει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εφαρμοστεί το «Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο».

Επιπλέον, θα έρθει σε επαφή με συνδικαλιστές διάφορων εργατικών κλάδων ώστε να συζητήσει μαζί τους το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο το κόμμα της κεντροαριστεράς έχει σφοδρά πολεμήσει.

Η κ. Γεννηματά, θα συναντηθεί και με μέλη της νεολαίας της Θεσσαλονίκης, ενώ δεν αποκλείεται να παρακολουθήσει και τον ημιτελικό του EURO μαζί με τα στελέχη της «Νέας Γενιάς».

Την Πέμπτη το βράδυ, αναμένεται η κεντρική ομιλία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, στο λιμάνι με κεντρικό σύνθημα «η Θεσσαλονίκη πρωταγωνιστής».
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ