Στην επίσημη έπαρση της σημαίας στην Ακρόπολη η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Στην επίσημη έπαρση της σημαίας στην Ακρόπολη η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Τον Εθνικό Ύμνο θα ψάλλει η διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζαννή - Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 08:00 το πρωί της Πέμπτης ενώ το παρών θα δώσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παραστεί αύριο Πέμπτη στις 8.00 στην τελετή της επίσημης έπαρσης της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 08:00 το πρωί της Πέμπτης ενώ το παρών θα δώσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον Εθνικό Ύμνο θα ψάλλει η διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζαννή
. Μάλιστα νωρίτερα σήμερα ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής 'Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συναντήθηκε μαζί της.

Όπως ανακοινώθηκε, κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχαρίστησε την κυρία Ζαννή για την εθελοντική της συμμετοχή στην τελετή, την ευθύνη της οποίας έχει αναλάβει το ΓΕΕΘΑ. Η Ελληνίδα σοπράνο θα ερμηνεύσει τον Ύμνο εις την Ελευθερίαν συνοδευόμενη από την μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ ταυτόχρονα θα αποδώσει τιμές άγημα Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς.

Σημειώνεται πως η Αναστασία Ζαννή, έχει ερμηνεύσει τον Εθνικό Ύμνο ανοίγοντας την παρέλαση στη Νέα Υόρκη στις ΗΠΑ, για τέσσερις συνεχείς χρονιές ως τιμώμενη καλεσμένη από την ομογένεια, παρουσία της προεδρικής φρουράς, των ομογενών και των επισήμων φορέων. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που θα τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο στην Ελλάδα για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου.

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ