Στις 29 Ιουλίου, η δίκη για τα ανακριβή πόθεν έσχες του Στ. Ψυχάρη
Έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία και η δίκη έχει προσδιοριστεί να διεξαχθεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Για τις 29 Ιουλίου 2016, έχει προσδιοριστεί η δίκη του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη αναφορικά με τις ελλιπείς και ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες του.
Σύμφωνα με γραπτή απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε σχετική ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία και η δίκη έχει προσδιοριστεί να διεξαχθεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Συγκεκριμένα, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έφτασε το πόρισμα της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής για τα πόθεν έσχες και, όπως αναφέρει ο Δ. Παπαγγελόπουλος, «σχηματίσθηκε αυτεπαγγέλτως η με ΑΒΜ Ω2016/62 ποινική δικογραφία. Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, η υπόθεση προσδιορίσθηκε να εκδικαστεί την 29-07-2016 ενώπιον του Γ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών».
- Με τους απεργούς στα λιμάνια,δ θα συναντηθεί ο Θ. Δρίτσας
- Μαχαίρωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε
- ΝΔ: Ο κ. Φίλης να ζητήσει συγνώμη και να παραιτηθεί αμέσως