Στο Άγιο Όρος για διήμερη επίσκεψη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Επισκέψεις στις Ιερές Μονές Ιβήρων, Βατοπεδίου, Σίμωνος Πέτρας και Ξενοφώντος
Διήμερη επίσημη επίσκεψη στο Άγιο Όρος πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή και αύριο, Σάββατο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια συγκυρία διεθνούς αστάθειας όπου ο Άθωνας παραμένει, κατά πολλούς, σύμβολο πίστης και πνευματικής σταθερότητας.
Η επίσκεψη ξεκινά στις 11:00 από τις Καρυές, το διοικητικό κέντρο του Αγίου Όρους, με την Πανηγυρική Έκτακτη Διπλή Ιερά Σύναξη – έναν θεσμοθετημένο τρόπο υποδοχής αρχηγών της ελληνικής πολιτείας. Τον πρωθυπουργό θα υποδεχθεί ο Άγιος Πρώτος Αβραάμ και θα τον συνοδεύσει στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου, όπου θα τελεστεί δοξολογία. Θα ακολουθήσουν προσφώνηση του Αγίου Πρώτου και αντιφώνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στο Ιεροκοινοτικό Μέγαρο, ο πρωθυπουργός θα παρακαθίσει σε γεύμα με τα μέλη της Διπλής Ιεράς Σύναξης και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Μουσείο των Καρυών.
Η περιοδεία του στο Άγιο Όρος θα συνεχιστεί με επισκέψεις στις Ιερές Μονές Ιβήρων, Βατοπεδίου, Σίμωνος Πέτρας και Ξενοφώντος, πριν την ολοκλήρωση της επίσκεψης το Σάββατο.
- Εργατικό ατύχημα στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου – Στο νοσοκομείο με εγκαύματα 23χρονος
- Βιασμός 14χρονης στον Πειραιά: Συνελήφθη και ο τέταρτος για τη φρίκη - 18, 17 και 16 ετών οι άλλοι τρεις συλληφθέντες
- Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
