Στο Εφετείο μεταφέρεται η δίκη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι σε περίπτωση δυσχερειών με πράξη του ίδιου του προέδρου, «η εκδίκαση θα μπορεί να μεταφέρεται σε άλλη κατάλληλη αίθουσα, όπως αυτή των φυλακών του Κορυδαλλού»
Στην αίθουσα τελετών του Εφετείου της Αθήνας θα μεταφερθεί η δίκη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, «μετά από αποστολή σχετικού εγγράφου του Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διευθύνοντα του Εφετείου Αθηνών, το οποίο διαπιστώνει την αντικειμενική αδυναμία διεξαγωγής σε εύλογο χρόνο της δίκης για την ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα, ο Υπουργός Δικαιοσύνης αποφάσισε τον ορισμό της αίθουσας τελετών του Εφετείου για την εκδίκασή της».
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι σε περίπτωση δυσχερειών με πράξη του ίδιου του προέδρου, «η εκδίκαση θα μπορεί να μεταφέρεται σε άλλη κατάλληλη αίθουσα, όπως αυτή των φυλακών του Κορυδαλλού».
Σε επικοινωνία με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο πρόεδρος Ν. Δαύρος επισήμανε ότι «θα ληφθεί κάθε δυνατή μέριμνα για την επιτάχυνση της δίκης με την εγγύηση διαφύλαξης των διαδικαστικών όρων».
- Πλημμύρες και κατολισθήσεις στη Σκόπελο από σφοδρή καταιγίδα
- Εξαρθρώθηκε συμμορία ληστών που «χτυπούσε» σπίτια
- 120 κλήσεις για άντληση υδάτων λόγω έντονης βροχόπτωσης