Στο νοσοκομείο η Βίκυ Σταμάτη -Υποστηρίζει πως παρουσίασε συμπτώματα εμφράγματος

 Στο νοσοκομείο η Βίκυ Σταμάτη -Υποστηρίζει πως παρουσίασε συμπτώματα εμφράγματος

Με συμπτώματα εμφράγματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.

Σύμφωνα με όσα ανάρτησε η ίδια στα social media ένιωσε αδιαθεσία και όπως γράφει, παρουσίασε συμπτώματα εμφράγματος.

«Τα ύπουλα συμπτώματα του εμφράγματος. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον…» έγραψε συγκεκριμένα η Βίκυ Σταμάτη.

H Βίκυ Σταμάτη είχε αναρτήσει μια φωτογραφία της από το νοσοκομείο πλάι στον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο, που νοσηλευόταν και πάλι στα τέλη Σεπτέμβρη έπειτα από επιδείνωση της υγείας του.΄

ψ

Στη φωτογραφία η Βίκυ Σταμάτη βρίσκεται στο πλευρό του Ακη Τσοχατζόπουλου, ενώ τη συνοδεύει με τη λεζάντα «Stay Strong» (σ.σ.: Μείνε Δυνατός) και πάνω σε αυτή γράφει: «Συγχώρεσέ τους, δεν ξέρουν τι κάνουν».

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Βίκυ Σταμάτη, σε ένα ευχαριστήριο μήνυμά της στους γιατρούς του Σισμανογλείου που φρόντισαν τον Ακη Τσοχατζόπουλου, είχε ποστάρει μια φωτογραφία του πρώην υπουργού από το νοσοκομείο.

α

Να σημειωθεί ότι ο Ακης Τσοχατζόπουλος νοσηλεύτηκε από τα τέλη Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου.

Ο πρώην υπουργός εισήχθη στο Σισμανόγλειο με πνευμονία και αρχικά αντιμετωπίστηκε ως ύποπτος για κορωνοϊό. Ωστόσο το τεστ βγήκε αρνητικό. Ο πρώην υπουργός παρουσίαζε και καρδιακές αρρυθμίες, ενώ είχε χαμηλή συνείδηση και η κατάστασή του είχε χαρακτηριστεί κρίσιμη.
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ