Στο νοσοκομείο, με υπερκόπωση, ο Γιάννης Μουζάλας
Ο υπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο αμέσως μετά την άφιξή του από την Ελβετία, όπου είχε συνάντηση με την Ελβετή υπουργό Δικαιοσύνης.
Σε νοσοκομείο των Αθηνών με υπερκόπωση νοσηλεύεται από την περασμένη Τετάρτη ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.
Ο υπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο αμέσως μετά την άφιξή του από την Ελβετία, όπου είχε συνάντηση με την Ελβετή υπουργό Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από στενούς συνεργάτες του, η αδιαθεσία του ήταν και ο λόγος που ο κ. Μουζάλας καθυστέρησε κατά μία ημέρα την επιστροφή του από τη Ζυρίχη.
Την ερχόμενη Δευτέρα ο υπουργός θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας του και να κριθεί εάν θα συνεχίσει η νοσηλεία του.
Η κατάσταση της υγείας του ήταν ο λόγος για τον οποίο ο κ. Μουζάλας απουσίαζε από τη συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση της Novartis, αλλά και από τη σημερινή επίσκεψη του προέδρου της Ιρλανδίας στο κέντρο φιλοξενίας του Ελαιώνα.
- Μήνυμα Παυλόπουλου στην Άγκυρα: Μην τολμήσει να δοκιμάσει τις αντοχές της Ευρώπης
- ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη για την επίσκεψη στη Μάνδρα
- Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ - Τι αποφασίστηκε