Στους γονείς της 31χρονης που δολοφονήθηκε από το άντρα της, η προσωρινή επιμέλεια του παιδιού

Στους γονείς της 31χρονης που δολοφονήθηκε από το άντρα της, η προσωρινή επιμέλεια του παιδιού

Η εισαγγελέας Ανηλίκων διαπιστώνει την αδυναμία του πατέρα, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος, να ανταποκριθεί στην άσκηση του ρόλου του.

Στους γονείς της 31χρόνης που δολοφονήθηκε στη Δάφνη στα τέλη Ιουλίου 2021 από το σύζυγο της ανατέθηκε η προσωρινή επιμέλεια του παιδιού τους με διάταξη της Εισαγγελέως Ανηλίκων Αθηνών (481/2021).

Με γνώμονα τη διαφύλαξη της «σωματικής και ψυχικής» υγείας του παιδιού η εισαγγελέας ανηλίκων Αθηνών έκρινε, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμπεράσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες, ότι «…οι μητρικοί παππούδες μπορούν να μεγαλώσουν τον ανήλικο και να τον υποστηρίξουν σε όλα τα στάδια της ζωής του, όπως εξάλλου έκαναν και μέχρι σήμερα, καθώς το περιβάλλον που το προσφέρουν εμπνέει εμπιστοσύνη και θα λειτουργήσει θετικά προς την ανάπτυξη του παιδιού και έχουν διάθεση συνεργασίας με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου».

Παράλληλα, η εισαγγελέας Ανηλίκων διαπιστώνει την αδυναμία του πατέρα, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος, να ανταποκριθεί στην άσκηση του ρόλου του.

Πηγή: cnn.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ