Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον τραγικό θάνατο της 8χρονης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον τραγικό θάνατο της 8χρονης

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κράτησε πάνω από μία ώρα το μαρτύριο της 8χρονης, ενώ δίπλα περνούσαν εργαζόμενοι

Με βασικό αίτημα της απόδοση ευθυνών για τον θάνατο του 8χρονου κοριτσιού και εν συνεχεία την απάνθρωπη αντιμετώπισή του από τους υπεύθυνους του εργοστασίου στο Κερατσίνι, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Κόσμος συγκεντρώθηκε μπροστά από τη σιδερένια πόρτα που το καταπλάκωσε και άφησε λίγα λουλούδια και κεριά στη μνήμη του 8χρονου κοριτσιού, θέλοντας έτσι να διαμαρτυρηθεί και να ζητήσει απόδοση δικαιοσύνης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι συγκεντρωμένοι έγραψαν συνθήματα σε χαρτόνια και ζήτησαν να αποδοθούν ευθύνες στη διεύθυνση του εργοστασίου και στους εργαζομένους, οι οποίοι απεικονίζονται σε βίντεο να αδιαφορούν στη θέα του παιδιού που ψυχορραγεί.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κράτησε πάνω από μία ώρα το μαρτύριο της 8χρονης, ενώ δίπλα περνούσαν εργαζόμενοι.

Ένα από τα γιατί της οικογένειας του παιδιού αφορά στο γεγονός ότι η σιδερένια πόρτα δεν είχε τον ειδικό μηχανισμό για να σταματά όταν ανιχνεύει ανθρώπινη κίνηση.

Η οικογένεια του παιδιού υποστηρίζει ότι εάν αποδειχτεί από την έρευνα ότι η σιδερένια πόρτα χτύπησε το παιδί παραπάνω από μία φορές, γιατί ανοιγόκλεινε, τότε πρόκειται για ανθρωποκτονία από δόλο.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ