Σύγκρουση σκαφών με τραυματίες

Δύο σκάφη συγκρούστηκαν την Κυριακή, ανήμερα των εκλογών στην Κέρκυρα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Πρόκειται για δύο νέους 32 και 33 ετών οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Τα αίτια της σύγκρουσης παραμένουν άγνωστα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, για σύγκρουση του Ε/Γ-Τ/Ρ "ΜΥΣΤΙΚ" Ν.Π. 11116, με οκτώ (08) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, με το Ε/Π-Τ/Ρ "ΦΡΙΞΟΣ" Ν.Π. 6963, στο οποίο επέβαιναν οκτώ (08) αλλοδαποί, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια-βορειοανατολικά ν. "ΒΙΔΟΥ" Κέρκυρας.

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου παρέλαβε από το «ΦΡΙΞΟΣ», δύο (02) τραυματίες ηλικίας 33 και 32 ετών, οι οποίοι αφού μεταφέρθηκαν στο Νέο Λιμένα Κέρκυρας, διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Τα δύο σκάφη κατέπλευσαν με ιδία μέσα στη μαρίνα Γουβίων Κέρκυρας, όπου τους απαγορεύτηκε ο απόπλους, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή συνελήφθησαν οι δύο (02) Κυβερνήτες τους. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση