Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Πέντε αστυνομικοί θετικοί στον ιό

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Πέντε αστυνομικοί θετικοί στον ιό

Οι αστυνομικοί είχαν έρθει σε επαφή με κρατούμενους που ήταν θετικοί στον Covid-19

Το τελευταίο 20ημερο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, έχουν εντοπιστεί (5) πέντε κρούσματα κορωνοϊού σε αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Όπως διαπιστώθηκε αρχικά βρέθηκαν (2) δύο αστυνομικοί οι οποίοι ήταν ασυμπτωματικοί και από την ιχνηλάτηση που έγινε από τον ΕΟΔΥ εντοπίστηκαν άλλοι (3) τρεις.

Οι αστυνομικοί είχαν έρθει σε επαφή με κρατούμενους που ήταν θετικοί στον Covid-19. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ ο ένας εκ των αστυνομικών που εντοπίστηκαν θετικοί, και υπηρετεί στην ασφάλεια του αεροδρομίου, τις τελευταίες 3 ημέρες, νοσηλεύεται με πνευμονία, στο 401 νοσοκομείο .

Συνολικά 5 σωφρονιστικοί υπάλληλοι βρίσκονται σε καραντίνα από τις φυλακές των Γρεβενών μετά την ιχνηλάτηση που έγινε από τον ΕΟΔΥ, σε συνάδελφό τους που ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Ο εν λόγω σωφρονιστικός στις 27/9 παρουσίασε πυρετό χωρίς κάποιο άλλο σύμπτωμα και διαπιστώθηκε ότι νοσεί από Covid-19.

Κρούσμα υπήρξε και στις φυλακές της Πάτρας με υπάλληλο να διαπιστώνεται ότι είναι θετικός στις 26/9 , ασυμπτωματικός. Σε καραντίνα μπήκαν δύο συνάδελφοι τους και σύμφωνα με τις πληροφορίες ήδη στον ένα έγινε τεστ και βγήκε αρνητικό ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα και για τον δεύτερο.

Την ίδια ώρα, κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή τα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου και του Περιφερειακού Γραφείου Αθήνας της υπηρεσίας στην οδό Κατεχάκη μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος σε κορωνοϊο σε διερμηνέα που συνεργάζεται με την υπηρεσία, προκειμένου να γίνει απολύμανση.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ