Συνέλαβαν τρεις πάνω στην αγορά λαθραίων τσιγάρων

Συνέλαβαν τρεις πάνω στην αγορά λαθραίων τσιγάρων

Τα λαθραία εμπορεύματα βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν και τόσο ο πωλητής όσο και οι αγοραστές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Από το Κιλκίς έφτασαν μέχρι μια περιοχή της Θεσσαλονίκης οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, παρακολουθώντας τις κινήσεις ενός Έλληνα για τον οποίο είχαν υποψίες ότι διακινούσε λαθραία τσιγάρα. Έτσι, κατάφεραν να τον συλλάβουν πάνω στην αγοραπωλησία.

Οι αστυνομικοί είδαν τον ύποπτο, που δεν είχε αντιληφθεί ότι τον παρακολουθούσαν, να διαθέτει προς πώληση 200 λαθραία πακέτα τσιγάρων σε ένα ζευγάρι Ελλήνων και πέρασαν χειροπέδες και στους τρεις. Τα λαθραία εμπορεύματα βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν και τόσο ο πωλητής όσο και οι αγοραστές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενοι για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν τελείωσε εκεί, καθώς οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στο σπίτι του λαθρέμπορου, όπου ανακάλυψαν ακόμα 350 λαθραία πακέτα τσιγάρων και συνέλαβαν και την Ελληνίδα σύζυγό του, η οποία παραπέμφθηκε με την ίδια κατηγορία στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ