Συνελήφθη 51χρονος που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του στον Νέο Κόσμο

Συντονισμένη επιχείρηση των αρχών

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο 51χρονος άνδρας που είχε ταμπουρωθεί από το απόγευμα της Πέμπτης (24/04/26) στο σπίτι του στον Νέο Κόσμο στην Αθήνα, κρατώντας σε ομηρία την ηλικιωμένη μητέρα του για αρκετές ώρες.

Λίγο μετά τις 09:30 το πρωί της Παρασκευής οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιχείρηση εισβάλοντας στο σπίτι του άνδρα και συλλαμβάνοντας τον.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες το απόγευμα έξω από την πολυκατοικία βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ειδικός διαπραγματευτής που προσπαθούσαν να πείσουν τον 51χρονο να παραδοθεί.

Glomex Video

Η μητέρα του χθες το απόγευμα στις 18:30 κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι της επιτέθηκε ο γιος της και κατάφερε να ξεφύγει από το διαμέρισμα, που βρίσκεται στην οδό Σουλιωτών, στο Νέο Κόσμο.

Όπως είπε, ο άνδρας έχει καραμπίνα μέσα στο σπίτι ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.

Glomex Video

 

Πηγή:cnn.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση