Συνελήφθη μετανάστης στη Μόρια για κατοχή ναρκωτικών
Ο συλληφθείς έβριζε τους αστυνομικούς
Δικογραφία για τα αδικήματα της αντίστασης και της απείθειας σχηματίστηκε σε βάρος δύο αλλοδαπών μεταναστών ηλικίας 24 και 28 ετών που συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη από τις αρχές.
Οι συλληφθέντες, αρνήθηκαν, κατά τη διάρκεια ελέγχου, να συμμορφωθούν στις υποδείξεις αστυνομικών, τους απώθησαν βίαια και ακολούθως αντιστάθηκαν προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.
Επίσης, συνελήφθη στη Μόρια από αστυνομικούς ένας αλλοδαπός μετανάστης ηλικίας 38 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και για τα αδικήματα της απειλής, της εξύβρισης και της αντίστασης.
Συγκεκριμένα, στον καταυλισμό της Μόριας ο 38χρονος, κατά τη διάρκεια ελέγχου, εξύβρισε τους αστυνομικούς, τους απείλησε και ακολούθως προέβαλε αντίσταση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
- Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο σήμερα για τους δύο στρατιωτικούς και τα εθνικά θέματα
- Τι περιμένει η Αθήνα από την επίσκεψη Πούτιν στον Ερντογάν
- Στον "αέρα" η δεύτερη δόση του επιδόματος τέκνων