Τα σκοτεινά σημεία του θανάτου της 14χρονης

Τα σκοτεινά σημεία του θανάτου της 14χρονης
Newsroom
Newsroom

Τι αναφέρουν οι γονείς της 14χρονης από τον Βόλο που πέθανε μετά από 6 μήνες στη ΜΕΘ

Θρίλερ με τον θάνατο της 14χρονης, που ξημερώματα Τρίτης στις 4 Ιανουαρίου, μεταφέρθηκε από τους συγγενείς της στο νοσοκομείου του Βόλου, αναίσθητη, με τους οικείους της να ισχυρίζονται ότι έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που έκανε μπάνιο, γλίστρησε και χτύπησε.

«Η 14χρονη ήρθε στο νοσοκομείο γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα, αρχές Ιανουαρίου. Την έφερε η οικογένεια της, με το αγροτικό όχημα. Το παιδί ήταν στην καρότσα. Όταν τους ρωτήσαμε γιατί δεν καλέσαν το ΕΚΑΒ, μας είπαν ότι δεν ήξεραν το τηλέφωνο. Δεν γνωρίζουμε τι ώρα έπεσε η 14χρονη στην μπανιέρα όπως ισχυρίστηκαν οι γονείς και πόσος χρόνος μεσολάβησε μέχρι να μας την φέρουν, πάντως δεν είχε τις αισθήσεις τις».

Σύμφωνα με γιατρό από το νοσοκομείο του Βόλου, η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό γιατί αν και οι γονείς υποστήριξαν ότι υπέστη ηλεκτροπληξία, δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο.

Είχε ενημερωθεί η αστυνομία

Ο ιατρός νοσοκομείου Βόλου ανέφερε ότι τους είπαν ότι έκανε μπάνιο και μάλλον έπαθε ηλεκτροπληξία και έπεσε και χτύπησε. Ενημερώσαμε την αστυνομία γιατί όταν έρχεται ένα παιδί τέτοια ώρα στο νοσοκομείο, χωρίς τις αισθήσεις του και χωρίς σφυγμό, είναι ύποπτο. Επίσης μας είπαν οι γονείς ότι έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που έκανε μπάνιο, ενώ κάτι τέτοιο δεν διαπιστώθηκε, καθώς η 14χρονη δεν έφερε εγκαυματικό τραύμα ηλεκτροπληξίας με πύλη εσόδου – εξόδου ρεύματος.

Ωστόσο, η μητέρα και ο παππούς της 14χροννης όταν κλήθηκαν από την αστυνομία να δώσουν εξηγήσεις για το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξαν ότι όταν πήγαν να σηκώσουν το κοριτσάκι από το μπάνιο, τους χτύπησε και τους ίδιους το ρεύμα.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ