Ταλαιπωρία στην ανατολική Αττική για 5η ημέρα με διακοπές ρεύματος

Ταλαιπωρία στην ανατολική Αττική για 5η ημέρα με διακοπές ρεύματος

Στην ανατολική Αττική εστιάζονται τα περισσότερα προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος για πέμπτη ημέρα μετά την κακοκαιρία Ελπίδα

 

Πέντε ημέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα η οποία προκάλεσε τεράστια προβλήματα και στις μετακινήσεις και στην ηλεκτροδότηση, και ακόμα υπάρχουν περιοχές στην Αττική στις οποίες δεν έχουν επιδιορθωθεί οι διακοπές ρεύματος.

Όπως είπε στο MEGA ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ, Στέφανος Κουνούκλας, «Κορωπί, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας και Καλύβια εξακολουθούν να έχουν προβλήματα. Σήμερα θα δοθεί εκεί η μάχη. Όλες οι δυνάμεις του ΔΕΔΔΗΕ πάνε στην ανατολική Αττική. Πιστεύουμε ότι θα κατορθώσουμε σήμερα να έχουν ρεύμα».

«Ήταν μια δύσκολη διαδικασία για όλο τον κόσμο που έμεινε χωρίς ρεύμα 4 ημέρες και πάμε για την 5η. Δώσαμε ως εργαζόμενοι μεγάλη μάχη, δουλεύουμε νυχθημερόν, θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο, κάνουμε ό,τι είναι δυνατό» πρόσθεσε ο κ. Κουνούκλας εκ μέρους των εργαζομένων στη ΔΕΗ.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ έβγαλε μια ανακοίνωση ότι το πρόβλημα παραμένει σε 100 σπίτια. Θεωρούμε ότι σήμερα με όλες τις δυνάμεις μας θα τελειώσει το θέμα και στην ανατολική Αττική. Είμαστε σε επιφυλακή και για τυχόν μεμονωμένες βλάβες», κατέληξε ο κ. Κουνούκλας.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ