ΕΛΛAΔΑ

Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα για την επίθεση στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για δύο άτομα ηλικίας 33 και 21 ετών - Η επίθεση είχε αποδοθεί στον «Ρουβίκωνα»

"

Δύο άτομα ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία για συμμετοχή στην επίθεση, με αναγραφή συνθημάτων και ρίψη φέιγ - βολάν, στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Στράτου Σιμόπουλου, πριν από δέκα μέρες (21/11).

Εις βάρος των δύο εμπλεκόμενων προσώπων, 33 και 21 ετών, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα για την επίθεση στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου στη Θεσσαλονίκη

Η επίθεση είχε αποδοθεί στον «Ρουβίκωνα», που υπέγραφε τα φέιγ - βολάν με αναφορές για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση