Τέμπη: Σήμερα η πρώτη κηδεία θύματος της τραγωδίας – Θρήνος για την 34χρονη μητέρα
Ο σύζυγoς της Αθηνάς -και εκείνος επιβάτης του μοιραίου τρένου- συνεχίζει να νοσηλεύεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Λάρισας
Η πρώτη κηδεία θύματος του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή.
Η 34χρονη Αθηνά Κατσάρα, μητέρα ενός μικρού παιδιού, που επέβαινε στο μοιραίο τρένο, κηδεύεται στην Κατερίνη. Η σορός της ταυτοποιήθηκε και βύθισε στο πένθος την οικογένειά της.
Η κηδεία της 34χρονης μητέρας ενός μικρού παιδιού, θα γίνει στις 4 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης, όπως αναφέρει το in.gr.
Νοσηλεύεται ο σύζυγος της αδικοχαμένης Αθηνάς
Η Αθηνά επέβαινε στο μοιραίο τρένο με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο σύζυγός της -και εκείνος επιβάτης του τρένου- συνεχίζει να νοσηλεύεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Λάρισας.
Η Αθηνά ήταν αδελφή του ποδοσφαιριστή του ΣΦΚ Πιερικός, Βασίλη Κατσάρα. Μέχρι νωρίς χθες το απόγευμα ο αδελφός της αναζητούσε πληροφορίες για την τύχη της.
Ο ίδιος ανακοίνωσε την απώλεια της αγαπημένης του αδελφής με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.«Η αδερφούλα μου δεν είναι πια κοντά μας…» έγραψε συγκλονισμένος ο νεαρός αθλητής.

- Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στα Βανουάτου, που πλήττονται από ισχυρό σεισμό και κυκλώνα
- Πλεύρης: Είδα να βγάζουν σορούς και γονείς να ψάχνουν παιδιά - Δεν είχαμε καμία βοήθεια από την εταιρεία
- Πωλήσεις ακινήτων: Τι αλλάζει στη φορολογική ενημερότητα για όσους έχουν ρυθμισμένα χρέη στην Εφορία