Θεοδωράκης: Τρολ του ΣΥΡΙΖΑ είχαν στόχο το Ποτάμι
Αναφέρθηκε χωρίς να τον κατονομάσει συνεργάτη της Όλγας Γεροβασίλη. Μίλησε για «αποβράσματα» που ρίχνουν «λάσπη» στο Ποτάμι.
Διαδικτυακή επίθεση «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ στο Ποτάμι κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστηρίζοντας ότι έριξαν «τόνους λάσπης» στο κομμα του επειδή φοβούνται την "ανεξάρτητη φωνή του".
Κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι το κόμμα του δεν προέρχεται από τα τζάκια της διαπλοκής αλλά δέχτηκε συντονισμένη επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ που ήθελε να «μαρκάρει» το Ποτάμι ως διαπλεκόμενο. Μίλησε μάλιστα, για κομματικούς του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν όπως είπε κύριο μέλημα τους να πετάνε λάσπη στο Ποτάμι. Ανέφερε δε ότι πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ένα «τρολ» ήταν συνεργάτης της Όλγας Γεροβασίλη αλλά δεν αποκάλυψε το όνομά του. «Κύριε Τσίπρα προσπαθείτε να βρωμίσετε το Ποτάμι, γιατί ο λαϊκιστής και ο δημαγωγός το καινούργιο φοβάται - δεν φοβάται το παλιό» ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού και διερωτήθηκε «πόσα μαύρα λεφτά» έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ «σε δήθεν αγανακτισμένους μπλόγκερ και κομματικούς δημοσιογράφους για να πετάνε λάσπη στο Ποτάμι».
Ως προς το θέμα της αντιμετώπισης της διαπλοκής ο κ. Θεοδωράκης έδωσε έμφαση στην αντιμετώπιση του «πελατειακού κράτους». Υποστήριξε, επίσης, ότι η λύση για το φαινόμενο της διαπλοκής είναι να σταματήσουν οι πολιτικοί να διαπλέκονται. «Για τη διαπλοκή χρειάζονται δύο. Οι επιχειρηματίες και οι πολιτικοί. Αν θέλoυν να χτυπήσουν τη διαπλοκή, ας σταματήσουν να διαπλέκονται» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
- Στο ΣτΕ προσέφυγαν οι εργαζόμενοι στα κανάλια για τις τηλεοπτικές άδειες
- Μωράκι γεννήθηκε σε Super Puma !
- Κουτσούμπας: «Ομοούσια, ενιαία και αδιαίρετη είναι η προσέγγιση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ»