Δεύτερο βίντεο από τη βάναυση θανάτωση νεογέννητης γάτας στη Θεσσαλονίκη

Newsroom
Newsroom

Με απόλυτη ψυχραιμία ένας άνδρας καταδίωξε το γατάκι και το ποδοπάτησε μέχρι θανάτου

Ξεχειλίζει η οργή για την κτηνωδία και την κακοποίηση μέχρι θανάτου ενός νεογέννητου γατιού στη Θεσσαλονίκη.

Ένας άντρας με ανατριχιαστική ψυχραιμία στο κέντρο της συμπρωτεύουσας ποδοπατά εσκεμμένα και με μίσος τη μικρή γάτα μέχρι αυτή να ξεψυχήσει.

Όπως φαίνεται και στο δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο, ο άγνωστος βασάνιζε από ώρα το γατάκι, ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα και το καταδίωξε μέχρι να καταφέρει να το συνθλίψει με το πόδι του.

Ο άντρας με τη χρωματιστή μπλούζα και το κόκκινο καπέλο πλησιάζει απειλητικά τη νεογέννητη γάτα. Ελέγχει τον δρόμο και το πεζοδρόμιο και αφού βεβαιώνεται ότι δεν τον βλέπει κανείς, με ασύλληπτη ψυχραιμία, σηκώνει το πόδι του για να σκοτώσει το εγκλωβισμένο στις λαμαρίνες γατί.

Ρίχνει όλο του το βάρος στο πόδι με το οποίο πιέζει ασφυκτικά το άμοιρο ζωάκι μέχρι να ξεψυχήσει.

Η Εύη Καλαϊτζίδου, εκπρόσωπος φιλοζωικής «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» αναφέρει: «Έκανα τρεις μέρες να το δω…κι ελπίζουμε να αναγνωρίσει κάποιος που θα δει το βίντεο τον δράστη.

Το βασάνιζε για ώρα

Ένα δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει και το βασανιστήριο που είχε προηγηθεί καθώς ο άνδρας – όπως αποδείχθηκε – δεν ποδοπάτησε μία φορά το γατάκι.

Δύο φορές πάτησε τη γάτα. Την μία κατάφερε και ξέφυγε και κρύφτηκε κάτω από αμάξι. Στη συνέχεια σύρθηκε στο πεζοδρόμιο και έφτασε εδώ στις λαμαρίνες ωστόσο ο δράστης το πρόλαβε και το πάτησε μέχρι να πεθάνει.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο ντοκουμέντο για κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη – Άνδρας πάτησε και σκότωσε γατάκι

Πηγή: megatv.com

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ