Θεσσαλονίκη: Να ανακληθεί η απόφαση για αναστολή του λιανεμπορίου ζητούν οι επαγγελματίες

Θεσσαλονίκη: Να ανακληθεί η απόφαση για αναστολή του λιανεμπορίου ζητούν οι επαγγελματίες

Τί δήλωσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της πόλης

Να αναιρέσει την απόφαση για αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη καλεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της πόλης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης.

«Καλούμε την κυβέρνηση, την ύστατη στιγμή, να αναιρέσει την απόφαση για μη άνοιγμα του λιανεμπορίου, να δώσει την ελπίδα στους χιλιάδες επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης και μαζί και την ασφαλή διέξοδο στους Θεσσαλονικείς να κινηθούν σε ασφαλές υγειονομικό περιβάλλον τηρώντας τα μέτρα, που ήδη έχουν εφαρμόσει οι επαγγελματίες» τονίζει ο πρόεδρος του ΕΕΘ σε ανακοίνωσή του.

Επισημαίνει πως «η αιφνιδιαστική απόφαση που λήφθηκε αποτελεί τεράστιο πλήγμα στην ήδη πληγείσα επιχειρηματικότητα της Θεσσαλονίκης» και πως «οι αντικρουόμενες και αντιφατικές δηλώσεις των επιστημόνων για την επίδραση του λιανεμπορίου στην εξάπλωση της πανδημίας αφήνουν αναπάντητα βασανιστικά ερωτηματικά στους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης, ενώ δεν μπορούν να ελεγχθούν απρόβλεπτες αντιδράσεις ανθρώπων που καταστρέφονται. Η υγεία είναι προτεραιότητά μας, αλλά και η επιβίωσή μας είναι μέλημά μας» δηλώνει ο κ. Ζορπίδης.

 

Δείτε επίσης:

«Όχι» σε άνοιγμα καταστημάτων και διαδημοτικές μετακινήσεις στις περιοχές που βρίσκονται στο "βαθύ κόκκινο"

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη αύξηση της διασποράς- Kαθολική επικράτηση της βρετανικής μετάλλαξης

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ