Θεσσαλονίκη: Στις 24 Νοεμβρίου η δίκη για την υπόθεση αρπαγής ανήλικης

Θεσσαλονίκη: Στις 24 Νοεμβρίου η δίκη για την υπόθεση αρπαγής ανήλικης

Μαζί της παραπέμφθηκε να δικαστεί κι ένας άνδρας 41 ετών, που φέρεται ως συνεργός στις πράξεις της αρπαγής και τις έκθεσης σε κίνδυνο.

Για τις 24 Νοεμβρίου έχει προσδιοριστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη της 34χρονης που κατηγορείται για την πολύκροτη υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης 10χρονης μαθήτριας, πέρυσι τον Ιούνιο, στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα, η οποία διώκεται για αρπαγή, βιασμό, γενετήσιες πράξεις, έκθεση σε κίνδυνο και διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικο, βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών και το δεκαοκτάμηνο της προσωρινής της κράτησης λήγει στις 18 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα πρέπει να ολοκληρωθεί το δικαστήριο, σε διαφορετική περίπτωση θα αφεθεί ελεύθερη (υπό όρους) βάσει νόμου.

Μαζί της παραπέμφθηκε να δικαστεί κι ένας άνδρας 41 ετών, που φέρεται ως συνεργός στις πράξεις της αρπαγής και τις έκθεσης σε κίνδυνο. Σε αντίθεση με τη βασική κατηγορούμενη, ο άντρας είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.

Στο μεταξύ, η ανήλικη εξακολουθεί να φιλοξενείται σε δομή προστασίας ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με δικαστική απόφαση. Το ίδιο ισχύει για τον μικρότερο αδελφό της.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ