Θετική στον κορωνοϊό η Νανά Παλαιτσάκη

Θετική στον κορωνοϊό η Νανά Παλαιτσάκη

"Να προσέχετε πάρα πολύ" τόνισε η δημοσιογράφος στο μήνυμά της

Τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook επέλεξε η Νανά Παλαιτσάκη για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η δημοσιογράφος, στο κείμενο το οποίο δημοσίευσε υπογράμμισε πως είχε επί 4 μέρες έντονο φτέρνισμα και αισθανόταν κόπωση. Αυτά τα δυο συμπτώματα την οδήγησαν στο να κάνει rapid test το οποίο βγήκε θετικό.

Η Νανά Παλαιτσάκη τόνισε στο μήνυμα της πως είχε κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και ακολουθεί «καλογερίστικη ζωή».

Χαρακτηριστικά, η Νανά Παλαιτσάκη έγραψε στο κείμενο της: «Αγάπες είμαι θετική στον Covid αν και δύο φορές εμβολιασμένη! Τις τελευταίες 4 μέρες φτερνιζόμουνα και ένιωθα ελαφριά κόπωση. Αν δεν ζούσαμε στην εποχή του covid δεν θα έδινα καμία σημασία. Πήγα λοιπόν, να κάνω rapid και βγήκε θετικό! Μίλησα με τον γιατρό μου και φυσικά περιμένω και τα αποτελέσματα της μοριακής εξέτασης για αν δει ο γιατρός το φορτίο. Να προσέχετε πάρα πολύ. Το γράφω γιατί ζω μια σχεδόν καλογερίστικη ζωή, προσέχω και αν και εμβολιασμένη, φορούσα και μάσκα τις σπάνιες φορές που βγήκα έξω και ήμουν με κόσμο. Το 2021 συνεχίζει να κάνει εκπλήξεις. (Διάλεξα και μια καλοκαιρινή φωτογραφία, με ύφος που να ταιριάζει στην περίσταση). Για να δούμε».

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ