Θύμα γυναίκας ο μαχαιρωμένος άνδρας στην Αγια-Αλεξιώτισσα
Ο άνδρας μαχαιρώθηκε από γυναίκα, μετά από καυγά έξω από κατάστημα αναψυχής
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε πριν λίγο στην περιοχή του ΚΕΤΧ στην Πάτρα, όταν ένας άνδρας κάτω από αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους μαχαιρώθηκε.
Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη στο πάρκο δίπλα από το γήπεδο στην Αγία Αλεξιώτισσα.
Επί τόπου έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφέρει τον τραυματία στο νοσοκομείο και άνδρες της ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας μαχαιρώθηκε από γυναίκα, μετά από καυγά έξω από κατάστημα αναψυχής της περιοχής των Συνόρων και συγκεκριμένα της Αγια – Αλεξιώτισσας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αιτία του αιματηρού επεισοδίου είναι η παρεξήγηση στην παιδική χαρά που βρίσκεται στην περιοχή, μεταξύ δύο ανηλίκων (αγοριού και κοριτσιού). Στο σημείο έφθασε ο πατέρας του κοριτσιού κρατώντας ρόπαλο, ενώ η θεία του αγοριού του επιτέθηκε με μαχαίρι.
- Καταπατημένη δασική έκταση το “οικόπεδο της φρίκης” - Πάνω από 3.000 αυθαίρετα στο “στόχαστρο”
- Σώθηκε έχοντας στην αγκαλιά της το κουτσό σκυλάκι της
- Σοκάρει αστυνομικός της Τροχαίας για την πυρκαγιά στο Μάτι: Άνθρωποι έλιωσαν από τη θερμοκρασία