Τι είπε η 16χρονη στους αστυνομικούς για την εξαφάνισή της

Πλέον την τύχη της θα την καθορίσει η ετυμηγορία του αρμόδιου εισαγγελέα ανηλίκων

Μετά τοαίσιο τέλος που είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 16χρονης Άννας Τερζίδου από τη Θεσσαλονίκη,  γίνεται γνωστό ότι η Άννα είπε στην αστυνομία πως η ίδια έφυγε αυτοβούλως από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Σεπτεμβρίου,  όπου ζει με τον πατέρα της γιατί ήταν ιδιαίτερα αυταρχικός και αισθανόταν ότι την καταπίεζε. 

 Η 16χρονη πρόσθεσε ότι δεν έχει σκοπό να μείνει ούτε με τη μητέρα της στην Αθήνα, η οποία είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών. 

Αντίθετα κατά το χρονικό διάστημα της εξαφάνισής της φιλοξενούνταν στο σπίτι μιας ξαδέλφης της στην πρωτεύουσα, όπου και επιθυμεί να παραμείνει .

Πλέον την τύχη της 16χρονης θα την καθορίσει η ετυμηγορία του αρμόδιου εισαγγελέα ανηλίκων, ο οποίος καλείται να λάβει υπόψιν και την επιθυμία της νεαρής κοπέλας.

Σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η προσωρινή της φιλοξενία από την 35χρονη ξαδέλφη της, τότε η Άννα αναμένεται να μείνει προσωρινά σε κάποιο ίδρυμα ή ξενώνα ανηλίκων, αφού έχει ξεκαθαρίσει στις αρχές ότι δεν θέλει να μείνει με κανέναν από τους γονείς της, αλλά ούτε και με τον μεγαλύτερο αδελφό της , ο οποίος ζει μόνιμα στη Γερμανία και τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, βρίσκεται για διακοπές, στην Ελλάδα. 

Πηγή:topontiki.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση