Τι πρέπει να προσέχουμε στο πέταγμα του χαρταετού
Σε περίπτωση που ο χαρταετός μπλεχτεί στα καλώδια, o ΔΕΔΔΗΕ καλεί τους πολίτες να μην επιχειρούν να τον απελευθερώσουν
Προσοχή στο πέταγμα του χαρταετού συνιστά ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ενόψει της Καθαράς Δευτέρας, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας και διακοπής της ηλεκτροδότησης στην περιοχή.
Σε περίπτωση που ο χαρταετός μπλεχτεί στα καλώδια, o ΔΕΔΔΗΕ καλεί τους πολίτες να μην επιχειρούν να τον απελευθερώσουν τραβώντας τον σπάγκο ή χρησιμοποιώντας άλλα αντικείμενα, ακόμη και ξύλινα, και να μην προσπαθήσουν να αναρριχηθούν πάνω σε ικριώματα ή στύλους διανομής ηλεκτρικού ρεύματος ή ηλεκτροφωτισμού, ούτε και σε σημεία που βρίσκονται κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια.
Αν χρειαστούν βοήθεια, ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί τους πολίτες να ειδοποιήσουν τις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ ή να επικοινωνήσουν με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.
Για την αποκατάσταση τυχόν βλαβών από το πέταγμα των χαρταετών, ο ΔΕΔΔΗΕ θα έχει διαθέσιμα αυξημένα συνεργεία σε όλη τη χώρα.
- Άγνωστοι έκαναν «γυαλιά καρφιά» το Γαλλικό Ινστιτούτο
- ΑΝΕΛ: «Η συνύπαρξη με το ΠΑΣΟΚ προσκρούει στο θεμελιώδες στοιχείο της έντιμης συμφωνίας που έχουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ»
- Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Ελλάδας, Τουρκίας - Αντιδρά η ελληνική αντιπολίτευση