ΕΛΛAΔΑ

Τραγωδία στη Μαγνησία: 20χρονη έσβησε στην άσφαλτο μετά από τροχαίο - Στη ΜΕΘ οι γονείς της

H 20χρονη εκτινάχτηκε από το τζάμι και προσγειώθηκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί

troxaio_magnisia
Photo Credits: @thenewspaper.gr

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, λίγο έξω από το Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, όταν αυτοκίνητο ενεπλάκη σε σφοδρό τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ με επιβάτες την 20χρονη και τους γονείς της, κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στην παλαιά Εθνική Οδό όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στο στηθαίο.

Κατά πληροφορίες, η 20χρονη εκτινάχτηκε από το τζάμι και προσγειώθηκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου που εκτελούσε διακομιδή ασθενούς προς τη Λάρισα βρέθηκε τυχαία στο σημείο, καθώς το τροχαίο συνέβη μπροστά στα μάτια του πληρώματος.

Οι διασώστες σταμάτησαν αμέσως, επιχειρώντας να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς, για την 20χρονη ήταν ήδη πολύ αργά.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Τροχαία. Οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το ζευγάρι, το οποίο μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο Βόλου. Δυστυχώς, για τη νεαρή κοπέλα ήταν ήδη αργά.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση των γονιών, οι οποίοι νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις Αρχές. 

Πηγή:protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση