Τσίπρας σε κυβερνήτη «Γαύδος»: Επέδειξες ψυχραιμία και γενναιότητα
Επίσκεψη στον θάλαμο επιχειρήσεων
Συγχαρητήρια για την ψυχραιμία που επέδειξαν έδωσε ο πρωθυπουργός στον κυβερνήτη και το πλήρωμα του σκάφους του Λιμενικού «Γαύδος».
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον κυβερνήτη του «Γαύδος»: «Επέδειξες ψυχραιμία και η ψυχραιμία είναι γενναιότητα».
Συναντήθηκε, επίσης, και με άνδρες από τη μονάδα υποβρυχίων αποστολών που πήραν μέρος επιχειρησιακά σε καταπολέμηση περιστατικών οργανωμένου εγκλήματος, αλλά και με άνδρες της μονάδας ελικοπτέρων και αεροσκαφών του Λιμενικού. Παρόντες ήταν ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αρχηγός του Λιμενικού.
Κατά την άφιξή του, τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και στη συνέχεια μετέβησαν στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιτήρησης και Ελέγχου Συνόρων, το οποίο περιλαμβάνει το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, καθώς και το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις δυνατότητες και τον ρόλο του Κέντρου.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός παρακολούθησε και 15λεπτο βίντεο με την επιχειρησιακή δράση των στελεχών του Λιμενικού Σώματος.
- Δ. Παπαδημούλης: Απαιτείται εθνική ομοψυχία απέναντι στην Τουρκία
- Αρνήθηκε ο Κ. Μητσοτάκης ενημέρωση από τον Π. Καμμένο!
- Μήνυση Σαμαρά σε Τσίπρα, Τουλουπάκη, Παπαγγελόπουλο αντ