Εκλέγονται Πρόεδροι, ανακοινώνονται Αντιπεριφερειάρχες

Ο Σταύρος Αρναουτάκης εξακολουθεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά του...

Μια ακόμα Κυριακή...εκλογών για την Αυτοδιοίκηση η σημερινή, καθώς εκλέγονται τα Προεδρεία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης αλλά και σε Δημοτικά Συμβούλια Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Και αν στο μεγαλύτερο Δήμο της Κρήτης, αυτόν του Ηρακλείου τα πράγματα είναι - όπως έγραψε το cretalive- ξεκαθαρισμένα και αναμένεται (εκτός δραματικού απροόπτου) να επανεκλεγεί πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γρηγόρης Πασπάτης, στην Περιφέρεια Κρήτης η αγωνία...χτυπά κόκκινο!

Καθώς ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης εξακολουθεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά του, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Πιτσούλης δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αναμένεται να ξεκινήσει στις 11.30, με τη διαδικασία να είναι ανοιχτή για τους ενδιαφερόμενους.

Την ίδια ώρα μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και για τους Αντιπεριφερειάρχες και ειδικά για αυτόν (ή αυτήν) που θα διαδεχθεί στην Π.Ε. Ηρακλείου τον Ευριπίδη Κουκιαδάκη ( ο οποίος πλέον συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου).
Κρατήστε τα ονόματα που ακούγονται : Γιώργος Πιτσούλης, Νίκος Συριγωνάκης και Παύλος Μπαριτάκης

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ