1.587 κρούσματα μέσα σε μια ημέρα στην Ιταλία

1.587 κρούσματα μέσα σε μια ημέρα στην Ιταλία

15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Μείωση παρουσιάζουν σήμερα τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ιταλία: το τελευταίο εικοσιτετράωρο διαγνώσθηκαν 1.587 θετικοί στον ιό, με 15 νεκρούς. Χθες είχαν χάσει την ζωή τους 24 άνθρωποι, με 1.638 κρούσματα. Σήμερα, όμως, έγιναν σχεδόν είκοσι χιλιάδες τεστ λιγότερα απ΄ ό,τι χθες. Από την αρχή της πανδημίας, στην Ιταλία έχασαν την ζωή τους 35.707 άνθρωποι.

Τα περισσότερα κρούσματα, το τελευταίο εικοσιτετράωρο διαγνώσθηκαν στην Λομβαρδία (221), στην περιφέρεια Βένετο (173) και στην Καμπανία, με πρωτεύουσα την Νάπολη (171). Έχουν εισαχθεί στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας 222 ασθενείς, ενώ 2.365 βρίσκονται σε δωμάτια νοσοκομείων της χώρας. Σε κατ΄ οίκον περιορισμό, τέλος, έχουν τεθεί 41.511 άνθρωποι.

Περιμένουν έως και τρία εκατ. δόσεις εμβολίου για κορωνοϊό από την Οξφόρδη
H ιταλική εταιρία Irbm, η οποία συνεργάζεται με το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για την παραγωγή εμβολίου, έκανε γνωστό ότι αν δεν υπάρξουν άλλα προβλήματα κατά την πειραματική φάση, έως τα τέλη Νοεμβρίου θα μπορέσουν να παραδοθούν στην Ιταλία δυο με τρία εκατομμύρια δόσεις εμβολίου για τον κορωνοϊό

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ