68χρονη έκανε "στροφή" και πλέον ... την πληρώνουν για να της καθαρίσουν το σπίτι

68χρονη έκανε "στροφή" και πλέον ... την πληρώνουν για να της καθαρίσουν το σπίτι

Από νοικοκυρά μεταμορφώθηκε σε αφέντρα

H Sherry Lever είναι μια γιαγιά 68 χρονών από την Αγγλία, που μοιράστηκε πρόσφατα την ιστορία της σχετικά με το πως έγινε επαγγελματίας αφέντρa και τώρα βοηθάει και άλλες νοικοκυρές σε απόγνωση να βρουν και πάλι το ενδιαφέρον στη ζωή τους.

Η ίδια αποκαλύπτει πως από μια τηλεφωνήτρια κατάφερε να φτάσει να χρεώνει 120 λίρες την ώρα τον κόσμο για τις υπηρεσίες της σαν αφέντρa και όπως λέει μέχρι στιγμής υπάρχουν πάνω από 100 γυναίκες που της έχουν ζητήσει συμβουλές επί του θέματος.

Η Sherry είναι μητέρα τριών παιδιών και στη δουλειά της χρησιμοποιεί το όνομα Mistress Sophia. Τα παιδιά της δε, δε φαίνεται να έχουν κανένα πρόβλημα με την καριέρα της μητέρας τους και την επιλογή της για κάτι τόσο ασυνήθιστο.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια έχει λάβει άπειρα mail από γυναίκες από τότε που έκανε γνωστή την δουλειά της μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της χώρας της και αυτό την έκανε να νιώθει πολύ ωραία, γιατί κατάλαβε ότι με τον τρόπο της βοηθάει άλλες γυναίκες να ανακαλύψουν την χαμένη τους σeξουαλικότητα, αλλά και να τις κάνει να βγουν από παρόμοιες καταστάσεις όπως η ίδια. Μάλιστα εκπαιδεύει κάποιες γυναίκες για να ακολουθήσουν την καριέρα της, χωρίς να τις χρεώνει.

Αφέντρα

Αυτήν την περίοδο σκέφτεται να αφήσει την πρωινή της δουλειά και να γίνει αφέντρa πλήρους απασχόλησης, ενώ τόνισε ότι η νέα της επαγγελματική πορεία άλλαξε προς το καλύτερο την ζωή της και είναι πολύ πιο χαρούμενη από πριν και με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Παλιά δούλευε 9-5 και τώρα έχει άντρες που έρχονται να της καθαρίσουν το σπίτι και να κάνουν τις δουλειές της για αυτήν και αν δεν τα πάνε καλά θα πρέπει να τους τιμωρήσει.

Η Mistress Sophia τονίζει ότι δεν έρχεται σε σeξουαλική επαφή με τους πελάτες της και θέλει να καταλάβει ο κόσμος ότι η ίδια δεν είναι συνοδός.

Πηγή: dailymail.co.uk

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ