Αφγανιστάν: Πάνω από 60 μαχητές των Ταλιμπάν νεκροί
Σε επιχειρήσεις του στρατού
Τουλάχιστον 63 μαχητές των Ταλιμπάν σκοτώθηκαν μέσα σε 48 ώρες, στη διάρκεια επιχειρήσεων των κυβερνητικών δυνάμεων στην επαρχία Τζαουτζόν του βόρειου Αφγανιστάν, όπως υποστήριξε ένας εκπρόσωπος του στρατού την Κυριακή.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του στρατού, Μοχάμαντ Χανίφ Ρεζάι, μέλη των Ταλιμπάν εξαπέλυσαν σειρά επιθέσεων εναντίον σημείων ελέγχου των υπηρεσιών ασφαλείας στην περιφέρεια Κάρκιν την Παρασκευή.
Οι κυβερνητικές δυνάμεις αντεπιτέθηκαν και ανάγκασαν τους ισλαμιστές αντάρτες να τραπούν σε φυγή αφού έχασαν 63 μαχητές, ενώ άλλα 27 μέλη τους τραυματίστηκαν.
Ο Ρεζάι ανέφερε ότι έξι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού σκοτώθηκαν στις μάχες στην περιοχή αυτή.
Οι Ταλιμπάν, οι οποίοι ενέτειναν τη δράση τους μετά την 25η Απριλίου, όταν άρχισαν όπως κάθε χρόνο την εαρινή έφοδό τους, δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο για τις εχθροπραξίες στην επαρχία.
- Ερωτική απογοήτευση και bullying αποκαλύπτει ο πατέρας του μακελάρη του Τέξας
- Βρετανία: Αυστηρά μέτρα εναντίον του ρωσικού «βρώμικου» χρήματος απαιτεί η Επιτροπή της Βουλής των Κοινοτήτων
- Ο Χίτλερ πέθανε το 1945 επιβεβαιώνει μια νέα βιοϊατρική εξέταση των δοντιών του