Αφήνει το μόντελινγκ για να γίνει ιερέας

Newsroom
Newsroom

Ο πιο όμορφος άνδρας της Ιταλίας αφήνει το μόντελινγκ για να γίνει ιερέας

Ο Εντοάρντο Σαντίνι το 2019 ψηφίστηκε ως ο ωραιότερος άντρας της Ιταλίας, αλλά τώρα αποφάσισε να αφήσει πίσω του όλα αυτά.

Το 2019, κέρδισε τον διαγωνισμό Models & Actors’ Choice. Επιπροσθέτως είναι πρώην αθλητής κολύμβησης και έχει ασχοληθεί με το χορό και την ηθοποιία. Στην πορεία όμως συνάντησε κάποιους νέους ανθρώπους που πήγαιναν στην εκκλησία και έτσι βρήκε την κλίση του: «Είχα ερωτήματα που δεν είχα θέσει για τον εαυτό μου και τώρα βρήκα τις απαντήσεις».

«Στην ηλικία των είκοσι ενός χρόνων, ο πατέρας μου πήρε την απόφαση να παντρευτεί τη μητέρα μου επειδή έμεινε έγκυος. Η μητέρα μου έγινε μαμά σε ηλικία μόλις 21 ετών, ενώ εγώ βρίσκομαι στο μονοπάτι που οδηγεί στο να γίνω ιερέας, Θεού θέλοντος.Τα τελευταία χρόνια, είχα την τύχη να γνωρίσω ορισμένους νέους ανθρώπους που μου έδειξαν τι σημαίνει να είσαι στην εκκλησία, μου έδωσαν τη δύναμη να διερευνήσω αυτό το ζήτημα που με απασχολούσε από μικρός, αλλά διάφοροι φόβοι με απέτρεψαν από το να το εξερευνήσω σε βάθος».

«Τον περασμένο χρόνο – συνεχίζει – προκειμένου να κάνω το πρώτο βήμα, πήγα να ζήσω με δύο ιερείς και ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Μια εμπειρία που με βοήθησε να γνωρίσω αδελφούς και στην καθημερινή ζωή, – ήταν – εκείνη η απάντηση που περίμενα να έρθει από ψηλά. Στο τέλος του έτους, ήταν φυσικό να ζητήσω από τον επίσκοπο να εισέλθω στο προπαρασκευαστικό έτος που προηγείται της ιερατικής σχολής. Τώρα σπουδάζω θεολογία και υπηρετώ σε δύο ενορίες στην Επισκοπή της Φλωρεντίας».

Το 21χρονο πρώην μοντέλο δήλωσε επίσης: «Έχω αφήσει πίσω το μόντελινγκ, την υποκριτική και τον χορό για την ώρα(…)Τα τελευταία χρόνια γνώρισα υπέροχους ανθρώπους που μου έδωσαν πολλά και μου επέτρεψαν να βιώσω την τέχνη. Δεν τα παρατάω όλα, γιατί τα συναισθήματα είναι μέρος του εαυτού μου, όμως θα τα ζήσω ξανά σε διαφορετικά πλαίσια».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ