Ακρωτηριάστηκε 17χρονος από κροτίδες το βράδυ της Ανάστασης – Δύο ακόμη τραυματίες

Ακρωτηριάστηκε 17χρονος από κροτίδες το βράδυ της Ανάστασης – Δύο ακόμη τραυματίες

Tρεις νέοι τραυματίστηκαν από κροτίδες

 

Στην Κύπρο τρία άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά έξω από εκκλησίες, από κροτίδες το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Μάλιστα οι δύο εκ των οποίων ένας 17χρονος, ακρωτηριάστηκαν.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.50μ.μ. χθες, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με τραύματα στο δεξί χέρι 17χρονος κάτοικος Λευκωσίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία, ο 17χρονος ενώ βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στην περιοχή Ακροπόλεως, προσπάθησε να ρίξει μικρή εργοστασιακή κροτίδα, η οποία ωστόσο εκπυρσοκρότησε μέσα στο χέρι του, τραυματίζοντάς τον.

Λόγω της σοβαρότητας του τραύματός του, ο 17χρονος διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, για νοσηλεία. Όπως διαπιστώθηκε υπέστη ακρωτηριασμό δακτύλων του δεξιού του χεριού, σύμφωνα με το sigmalive.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 9.35μ.μ., μεταφέρθηκε επίσης στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, 35χρονος ο οποίος έφερε τραύματα στο αριστερό χέρι. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του προήλθε από έκρηξη κροτίδας, ενώ βρισκόταν σε προαύλιο εκκλησίας στο Γέρι .

Όπως διαπιστώθηκε ο 35χρονος υπέστη ακρωτηριασμό δύο δακτύλων του αριστερού του χεριού. Ακολούθως μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, για νοσηλεία.

Στις 3.45π.μ. σήμερα, μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με τραύματα στο αριστερό χέρι, 34χρονος κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην Αστυνομία, ενώ ο 34χρονος βρισκόταν σε προαύλιο εκκλησίας στο χωριό Μαλούντα, στην προσπάθειά του να απομακρύνει άγνωστο εκρηκτικό μηχανισμό, αυτός εξερράγη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Ο 35χρονος φέρει τραύματα στην παλάμη και σε δύο δάκτυλα του αριστερού του χεριού. Μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική, στη Λεμεσό.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ