Απετράπη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε πτήση της Etihad Airways από την Αυστραλία στα ΗΑΕ
Ο βομβιστής ήταν Λιβανέζος και σχεδίαζε να ανατιναχθεί μέσα σε αεροπλάνο με προορισμό το Αμπού Ντάμπι
Ο Λίβανος απέτρεψε μια συνωμοσία βομβιστή αυτοκτονίας που σχεδίαζε να ανατιναχθεί σε ένα αεροπλάνο με προορισμό τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που θα αναχωρούσε από την Αυστραλία, νωρίτερα αυτό τον μήνα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών του Λιβάνου.
Ο Νόχαντ Μαχνούκ δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Al-Arabiya Al-Hadath, που ανήκει στη Σαουδική Αραβία, πως ο βομβιστής ήταν Λιβανέζος και πως σχεδίαζε να ανατιναχθεί μέσα σε αεροπλάνο με προορισμό το Αμπού Ντάμπι.
Νωρίτερα αυτό τον μήνα ένας Αυστραλός συνελήφθη στο Σίδνεϊ σε εφόδους που πραγματοποίησαν οι αρχές για να διαλύσουν αυτό που χαρακτήρισαν ως συνωμοσία για την ανατίναξη ενός αεροσκάφους της Etihad Airways.
- Προβληματισμός για την παραμονή ενός ιμάμη στην πόλη Βιλβορντ
- Πάπας Φραγκίσκος: «Κατά την γέννησή τους, πρέπει να δίδεται επίσημα η υπηκοότητα σε όλα τα παιδιά των μεταναστών»
- Το πρώτο εστιατόριο-ψαροκάικο προσφέρει έναν νέο τρόπο ζωής στη Γάζα