Αποδοκίμασαν τον ακροδεξιό Ερίκ Ζεμούρ-Aπάντησε με το μεσαίο δάχτυλο υψωμένο

Αποδοκίμασαν τον ακροδεξιό Ερίκ Ζεμούρ-Aπάντησε με το μεσαίο δάχτυλο υψωμένο

Κατά την επίσκεψή του στη Μασσαλία, ο Ερίκ Ζεμούρ δέχθηκε αποδοκιμάσιες και αποχώρησε άρον άρον. Η απρεπής χειρονομία σε γυναίκα.

Εν μέσω αποδοκιμασιών αποχώρησε ο ακροδεξιός τηλεσχολιαστής Ερίκ Ζεμούρ κατά την επίσκεψή του στη Μασσαλία, στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Κατά την προγραμματισμένη διήμερη επίσκεψή του, δεκάδες συγκεντρωμένοι πολίτες αντέδρασαν με την παρουσία του, φωνάζοντάς του να φύγει "από την αντιρατσιστική Μασσαλία, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός BFMTV.

Χαρακτηριστικό των αντιδράσεων είναι το γεγονός ότι η βόλτα του Ζεμούρ διήρκησε μόνο 15 λεπτά. Ο ίδιος αντέδρασε στις αποδοκιμασίες που δέχθηκε, όταν μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, δήλωσε ότι "δεν είναι Μασσαλιώτες, αλλά φανατισμένοι".

Το πιο ακραίο περιστατικό αυτής της επεισοδιακής επίσκεψης ήρθε λίγο μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε στη βόλτα του. Σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο, τη στιγμή που επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του για να αποχωρήσει, τον πλησίασε μια γυναίκα ισχυριζόμενη ότι είναι οπαδός του, όμως όταν εκείνος κατέβασε το παράθυρο για να συνομιλήσουν, του έδειξε το μεσαίο δάχτυλο,

Ο Ζεμούρ έχασε την ψυχραιμία του και της απάντησε με ακόμη πιο ακραίο τρόπο, κάνοντας κι εκείνος την ίδια απρεπή χειρονομία, λέγοντάς της "και ακόμη πιο βαθιά". Φωτογράφοι που βρίσκονταν στο σημείο υποστήριξαν για τον ακροδεξιό τηλεσχολιαστή ότι γελούσε αυτάρεσκα με την απάντηση που της έδωσε.

Σημειώνεται πως, αν και μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν έχει γνωστοποιήσει την υποψηφιότητά του στις προσεχείς γαλλικές προεδρικές εκλογές, οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να "κόβει" τα ποσοστά της Μαρίν Λεπέν.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ