Βαφτίστε μια κατσαρίδα με το όνομα του πρώην

Δράση στον ζωολογικό κήπο του Σαν Αντόνιο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ. Ο ζωολογικός κήπος του Σαν Αντόνιο στο Τέξας θέλει να βοηθήσει όσους πάσχουν από ερωτική απογοήτευση να ξεπεράσουν τον χωρισμό τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ονομάζοντας μια κατσαρίδα, ένα τρωκτικό ή ένα φύλλο μαρουλιού με το όνομα του πρώην τους προτού τα καταβροχθίσει ένα ζώο στον ζωολογικό κήπο.

Στην τρίτη συνεχόμενη χρονιά του, ο έρανος για τον μη κερδοσκοπικό ζωολογικό κήπο προσέλκυσε πάνω από 3.500 δωρητές από περισσότερες από 30 χώρες και κάθε πολιτεία των ΗΠΑ το 2021, σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ζωολογικού κήπου, Τιμ Μόροου. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επαναφέρουμε την αγαπημένη εκδήλωση του Αγίου Βαλεντίνου για τους πρώην όλου του κόσμου», δήλωσε ο Μόροου, προσθέτοντας ότι οι κατσαρίδες και τα κατεψυγμένα τρωκτικά που χρησιμοποιούνται αποτελούν ήδη μέρος της τυπικής διατροφής των ζώων.

«Ο έρανος Cry Me A Cockroach είναι ένας τέλειος τρόπος για να απαλλαγείτε από την αρνητική ενέργεια του χωρισμού και παράλληλα να συμβάλετε στην εξασφάλιση ενός μέλλοντος για την άγρια ζωή».


Οσοι αγοράζουν μια κατσαρίδα, ένα τρωκτικό ή ένα κομμάτι μαρούλι με το όνομα του πρώην τους μπορούν να το δουν να πέφτει βορά άλλου ζώου σε βίντεο. Το βίντεο καθώς και ένα πιστοποιητικό για τη συμμετοχή παραδίδονται μέσω email.
Φέτος, ένας περιορισμένος αριθμός ατόμων μπορεί επίσης να αναβαθμίσει την προσφορά του για να συμπεριλάβει και ένα εξατομικευμένο μήνυμα βίντεο που θα σταλεί στον πρώην. Εάν τα βαφτίσια μιας κατσαρίδας με το όνομα του πρώην εραστή ακούγεται ακραίος τρόπος εορτασμού του Αγίου Βαλεντίνου, υπάρχει κι ένας άλλος, πιο συμβατός με την ημέρα: η υιοθεσία ενός ζώου στον ζωολογικό κήπο Cheyenne Mountain Ζοο.

Τη φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο ζωολογικός κήπος προσκαλεί τους επισκέπτες του να υιοθετήσουν τα πούμα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ζωολογικού κήπου, οι δωρεές που θα λάβουν από την υιοθεσία θα βοηθήσουν για να ταΐσουν τα μεγάλα αιλουροειδή του ζωολογικού κήπου.

  

Πηγή: kathimerini.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ