Βρήκαν τα λείψανα 14χρονου στο στομάχι γιγάντιου κροκόδειλου

Βρήκαν τα λείψανα 14χρονου στο στομάχι γιγάντιου κροκόδειλου

Η τύχη του αγοριού αγνοούνταν εδώ και έξι ημέρες

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Μαλαισίας η ανακάλυψη των λειψάνων ενός εφήβου στο στομάχι ενός γιγάντιου κροκόδειλου, που πιστεύεται ότι κατασπάραξε το παιδί πριν από έξι ημέρες.


Όπως και στην περίπτωση του εξάχρονου από το Μεξικό, που δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, το μήκους 4,5 μέτρων σαρκοβόρο ερπετό πετάχτηκε από τα νερά και έπιασε με τα σαγόνια του από το πόδι τον 14χρονο Ρίκι Γκάνια, την ώρα που έψαχνε για σαλιγκάρια στις όχθες ποταμού στο Ρουμάχ Νταντάτ της Μαλαισίας. Ο κροκόδειλος του αλμυρού νερού έσυρε στη συνέχεια το αγόρι στο βυθό μπροστά στα μάτια της θείας του.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ομάδες διασωστών χρησιμοποίησαν ως δόλωμα ένα κοτόπουλο κι έπιασαν τον κροκόδειλο σε απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων από το σημείο όπου είχαν χαθεί τα ίχνη του 14χρονου στις 26 Ιουλίου. Όταν άνοιξαν το στομάχι του μπροστά στα μέλη της οικογένειας του θύματος και αστυνομικούς βρήκαν κάποια απομεινάρια ρούχων και ανθρώπινα λείψανα, τα οποία εστάλησαν για νεκροψία προτού τα παραλάβουν οι συγγενείς του για την κηδεία του παιδιού στο χωριό του.
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ