Διακοπές στον... 7ο ουρανό - Έτσι θα είναι το πρώτο ιπτάμενο ξενοδοχείο στον κόσμο
Το ιπτάμενο ξενοδοχείο θα εκμεταλλεύεται την πυρηνική ενέργεια και 20 ηλεκτρικούς κινητήρες προκειμένου να κινείται και θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5.000 επισκέπτες.
Mια ιδέα που φαντάζει παραμυθένια θέλει να κάνει πραγματικότητα ο μοριακός βιοτεχνολόγος από την Υεμένη, Hasem Al-Ghaili.
Ο επιστήμονας σχεδιάζει το πρώτο ξενοδοχείο που θα βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω από τα σύννεφα!
Το ιπτάμενο ξενοδοχείο θα εκμεταλλεύεται την πυρηνική ενέργεια και 20 ηλεκτρικούς κινητήρες προκειμένου να κινείται και θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5.000 επισκέπτες.
Το βίντεο που δημοσιεύθηκε προβάλλοντας τις ανέσεις του ξενοδοχείου Sky Cruise Hotel, όπως και ονομάστηκε, έχει γίνει ήδη viral.
Μάλιστα το αεροσκάφος θα διαθέτει κι έναν ξεχωριστό ειδικό θάλαμο προσγείωσης για μικρότερα μεταγωγικά αεροπλάνα που θα πηγαινοφέρνουν επιβάτες και εφόδια.
Τα καταλύματα που θα προσφέρονται θα είναι πολυτελή ενώ θα υπάρχε μια τεράστια αίθουσα εκδηλώσεων με θέα 360 μοιρών στους αιθέρες, πολλά μπαρ, εστιατόρια, πισίνες, κινηματογράφοι, θέατρα, αίθουσες παιχνιδιών αλλά και αίθουσες γαμήλιων τελετών
Πηγή βίντεο από το κανάλι youtube Hasem Al-Ghaili
- Νέος δικαστικός γύρος για Άμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ – Κατέθεσε έφεση η ηθοποιός
- Κρούσμα πολιομυελίτιδας στη Νέα Υόρκη για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια
- Bρετανία: Περίπου 15.000 Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στην Ουκρανία
