Διάσημοι Αμερικανοί ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στην πανδημία

Διάσημοι Αμερικανοί ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στην πανδημία

Στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό μπαίνουν και οι διασημότητες προσπαθώντας να αναδείξουν την ανάγκη για εμβολιασμό

Μέσω των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ντόλι Πάρτον, ο Ράιν Ρέινολντς, η Μπλέικ Λάιβλι αλλά και η Μαράια Κάρει ανακοίνωσαν πως έκαναν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στέλνοντας το μήνυμα πως είναι το μόνο όπλο ενάντια στην πανδημία.

Η Ντόλι Πάρτον μετά την διασκευή του διάσημου Τζολίν σε… Βαξίν πριν από μερικές ημέρες πλέον είναι και επίσημα πλήρως εμβολιασμένη. Η διάσημη τραγουδίστρια που από την αρχή της πανδημίας τάχθηκε με όλες της τις δυνάμεις στο πλευρό της επιστήμης πόζαρε με μέλη της οικογένειάς της και τον γιατρό της μετά και την 2η δόση του εμβολίου. Η Ντόλι Πάρτον στην αρχή της πανδημίας είχε δωρίσει ένα ποσό που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο δολάρια για την ανάπτυξη του εμβολίου της Moderna.

Ο Αμερικανός ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς προχώρησε στην πρώτη δόση του εμβολίου και το ανακοίνωσε στους εκατομμύρια φίλους του στο Instagram…

Το μοντέλο και ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι με το μήνυμα «βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει όπως εγώ την ηρωική νοσοκόμα που μου κάνει το εμβόλιο» συγκέντρωσε εκατομμύρια θετικές αντιδράσεις μετά τον εμβολιασμό της.

Η τραγουδίστρια Μαράια Κάρει μπορεί να πόνεσε λίγο περισσότερο στην πρώτη δική της δόση αλλά πέρασε ξανά το μήνυμα πως το μόνο όπλο ενάντια στην πανδημία είναι ο εμβολιασμός.

Περισσότερες από 165 εκατομμύρια δόσεις έχουν χορηγηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι την περασμένη Κυριακή.

 

Πηγή: megatv.com

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ