Δίχρονο κοριτσάκι σώθηκε από τύχη και τη σωτήρια παρέμβαση ενός περαστικού

Δίχρονο κοριτσάκι σώθηκε από τύχη και τη σωτήρια παρέμβαση ενός περαστικού

Το σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου

Κόβει την ανάσα βίντεο που κατέγραψε την πτώση ενός μικρού κοριτσιού από τον 12ο όροφο πολυκατοικίας 16 ορόφων στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ. Το κοριτσάκι σώθηκε από τύχη αλλά και χάρη στη σωτήρια παρέμβαση ενός περαστικού.

Ένα δίχρονο κοριτσάκι κρέμεται στο κενό από τον δωδέκατο όροφο πολυκατοικίας στο Ανόι του Βιετνάμ.

Οι γείτονες προσπαθούν να αποτρέψουν την επερχόμενη τραγωδία. Το μικρό παιδί δεν μπορεί να κρατηθεί από τα κάγκελα του μικρού μπαλκονιού και πέφτει στο κενό…

Από μηχανής θεός ένας 30χρονος οδηγός φορτηγού…

Ο Νγκεν Νκροκ Μαν βρισκόταν εκεί για να παραδώσει πακέτα στη διπλανή πολυκατοικία, άκουσε τις φωνές και είδε το μικρό παιδί να κρέμεται στο κενό.

Χωρίς να χάσει χρόνο ανέβηκε στην τέντα. Με αυτοθυσία αλλά και την βοήθεια της τύχης, κατάφερε να πιάσει το παιδί πριν πέσει με δύναμη στον δρόμο.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει μετατρέψει το νεαρό άνδρα σε “ήρωα του Ανόι”.

Ο ίδιος τονίζει πως έκανε ό,τι θα έκανε κάθε άνθρωπος. Είναι και εκείνος πατέρας και νοιώθει την αγωνία των γονιών για τα παιδιά τους.

Το μικρό κορίτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της βιετναμέζικης πρωτεύουσας, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί εξάρθρωση ισχίου. Οι γιατροί λένε ότι θα αναρρώσει γρήγορα και θα επιστρέψει στην αγκαλιά των δικών του.

Πηγή: megatv.com

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ