Εκπρόσωπος Meta: Προσωπικά μηνύματα και όχι αναρτήσεις τα μηνύματα του δράστη του μακελειού στο Tέξας

Εκπρόσωπος Meta: Προσωπικά μηνύματα και όχι αναρτήσεις τα μηνύματα του δράστη του μακελειού στο Tέξας
Newsroom
Newsroom

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, ο νεαρός άνδρας είχε ανακοινώσει στο Facebook 15 λεπτά πριν από τους πυροβολισμούς ότι επρόκειτο να κάνει αυτή την επίθεση.

Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ είπε σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη ότι ο μακελάρης του Τέξας έκανε τρεις «αναρτήσεις» στο Facebook πριν από την επίθεση του στο σχολείο, αλλά εκπρόσωπος της Meta, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, δήλωσε αργότερα ότι είχε στείλει τις ανατριχιαστικές λέξεις σε προσωπικά μηνύματα στο Facebook που δεν ήταν ορατά στο κοινό.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, ο νεαρός άνδρας είχε ανακοινώσει στο Facebook 15 λεπτά πριν από τους πυροβολισμούς ότι επρόκειτο να κάνει αυτή την επίθεση. Επίσης κατά τον ίδιο, ο 18χρονος ανέφερε σε άλλες δυο αναρτήσεις του ότι θα πυροβολήσει τη γιαγιά του και ότι πυροβόλησε τη γιαγιά του. «Το τρίτο μήνυμα, χωρίς αμφιβολία λιγότερο από 15 λεπτά πριν φθάσει στο σχολείο, έγραφε: “Θα πάω ν’ ανοίξω πυρ σε ένα δημοτικό σχολείο” του Τέξας» διευκρίνισε.

Ο εκπρόσωπος της Meta, Άντι Στόουν,  από την πλευρά του έγραψε σε ένα tweet: «Τα μηνύματα που περιέγραψε ο κυβερνήτης Άμποτ ήταν προσωπικά και ανακαλύφθηκαν μετά την τρομερή τραγωδία». «Συνεργαζόμαστε στενά με τις αρχές στη συνεχιζόμενη έρευνά τους» ανέφερε.

 

Δείτε επίσης:

Ο μακελάρης του Τέξας είχε προειδοποιήσει για την επίθεση στο σχολείο μέσω Facebook

Πηγή: ertnews.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ