Επιδεινώθηκε η υγεία του Πάπα Φραγκίσκου
Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Πάπα Φραγκίσκου
Η κατάσταση της υγείας του πάπα Φραγκίσκου παρουσίασε σήμερα επιδείνωση, με βρογχόσπασμο και εμετό, που προκάλεσαν αναρρόφηση και προβλήματα στη λειτουργία του αναπνευστικού.
Όπως υπογραμμίζεται από το Βατικανό, αποφασίστηκε μη επεμβατικός αερισμός του ασθενή, χωρίς ενδοτραχειακό σωλήνα, στον οποίο ο ποντίφικας ανταποκρίθηκε θετικά.
Ο Φραγκίσκος δεν έχασε ποτέ την επαφή με το περιβάλλον και συνεργάσθηκε με τους γιατρούς. Η ιατρική ομάδα του νοσοκομείου Αγκοστίνο Τζεμέλι δεν είναι σε θέση όπως και τις περασμένες ημέρες να προχωρήσει σε πρόβλεψη, σχετικά με την πορεία της υγείας του.
Νωρίτερα, ο πάπας είχε κοινωνήσει και είχε προσευχηθεί στο παρεκκλήσι του διαμερίσματός του, στον δέκατο όροφο του Τζεμέλι.
- Ναυάγησε η συμφωνία Τραμπ – Ζελένσκι – «Να επιστρέψει όταν είναι έτοιμος για ειρήνη», λέει ο Αμερικανός πρόεδρος
- Δεκάδες συγκεντρώσεις σε όλο τον κόσμο για τα δύο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών
- Εξαιρετικά έντονη η συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι - «Παίζεις με έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»
