Φαούτσι: Καμία ανάκαμψη αν δεν τεθεί υπό έλεγχο ο κορωνοϊός

Φαούτσι: Καμία ανάκαμψη αν δεν τεθεί υπό έλεγχο ο κορωνοϊός

Ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος της ομάδας δράσης του Λευκού Οίκου για τον κορωνοϊό Άντονι Φαούτσι υπογράμμισε ότι αν δεν τεθεί υπό έλεγχο ο ιός δεν θα υπάρξει ανάκαμψη της οικονομίας

Ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος της ομάδας δράσης του Λευκού Οίκου για τον κορωνοϊό Άντονι Φαούτσι υπογράμμισε ότι αν δεν τεθεί υπό έλεγχο ο ιός δεν θα υπάρξει ανάκαμψη της οικονομίας.

Μιλώντας στην εκπομπή του ABC «Good Morning America», σχολίασε τις επιπτώσεις που έχει ο κορωνοϊός στην αμερικανική οικονομία και τις διαδηλώσεις για την άμεση επιστροφή στην κανονικότητα.

Όπως τόνισε, απάντησε σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι δεν θα πρέπει να υπάρξουν μέτρα περιορισμού των πολιτών και πως έτσι θα τονωθεί η οικονομία της χώρας. «Ξεκάθαρα, αυτό (σ.σ. ο κορωνοϊός) είναι κάτι που μας πληγώνει από τη σκοπιά της οικονομίας», υπογράμμισε ο Φαούτσι.

Παράλληλα, απάντησε και στον πρόεδρο Τραμπ, ο οποίος έχει ενθαρρύνει αυτές τις διαδηλώσεις. «Αν δεν τεθεί ο ιός υπό έλεγχο, η πραγματική ανάκαμψη στα οικονομικά δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ», πρόσθεσε ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του Λευκού Οίκου.

«Γιατί να προτρέχουμε και να οδηγηθούμε σε μια κατάσταση με μεγαλύτερα προβλήματα; Θα κάνουμε πισογύρισμα» πρόσθεσε ο Άντονι Φαούτσι.

 

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ