Φτωχή μητέρα ζήτησε 6 ευρώ και της χάρισαν… 70.000

Newsroom
Newsroom

Η γυναίκα είχε «χάσει» τον σύζυγό της και ζούσε με την οικογένειά της, σε συνθήκες φτώχειας και εξαθλίωσης

Σε σημείο απόγνωσης είχε φτάσει μια φτωχή μητέρα στην Ινδία, που μετά τον θάνατο του συζύγου της, αντιμετώπιζε θέμα επιβίωσης.

Η 46χρονη Subhadra, που ζει στη νότια πολιτεία της Κεράλα, ζήτησε από την δασκάλα του γιου της να της δανείσει 500 ρουπίες (που αντιστοιχούν σε περίπου 6 ευρώ ή 5 λίρες) για να αγοράσει φαγητό και δεν μπορούσε να πιστέψει τη συνέχεια.

Η δασκάλα, Girijia Harikumar,αφού έδωσε μερικά χρήματα στην 46χρονη, της υποσχέθηκε να κάνει κάτι ουσιαστικό. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε την οικογένεια και διαπίστωσε ότι ζούσαν σε συνθήκες φτώχειας και εξαθλίωσης, σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC.

Εκστρατεία αλληλεγγύης

Το βράδυ της Παρασκευής, η δασκάλα δημοσίευσε μια ανάρτηση στο Facebook, όπου περιέγραφε όλα τα δεινά της οικογένειας και ζήτησε από τους ανθρώπους να βοηθήσουν, στέλνοντας στον τραπεζικό λογαριασμό της 46χρονης όσα χρήματα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά.

Η ανάρτηση έγινε viral και έτσι μέχρι τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, η μητέρα, έχει λάβει 70.000 ευρώ από ευγενικούς αγνώστους.

Η Subhadra, η οποία παραδόξως χρησιμοποιεί μόνο ένα όνομα, αγωνιζόταν να τα βγάλει πέρα μετά και το θάνατο του συζύγου της τον Αύγουστο.

Δεν μπορούσε να αναζητήσει δουλειά, καθώς ο μικρότερος από τους τρεις γιους της πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και χρειάζεται συνεχή φροντίδα.

Ένα μέρος των χρημάτων θα χρησιμοποιηθούν για να ολοκληρωθεί το σπίτι που άρχισε να χτίζει ο σύζυγός της πριν πεθάνει. Τα υπόλοιπα θα κατατεθούν στην τράπεζα για τα έξοδά της οικογένειας.

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ